Goed met Geld 215: Een leeslijst

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 01/06/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

We publiceren ondertussen om de week, maar deze keer gaan we jullie content geven voor flink wat meer tijd dan alleen de tijd voor de podcast. We hebben namelijk speciaal voor jullie onze eigen boekenkast eens uitgepluisd op zoek naar dé pareltjes wat betreft boeken over (persoonlijke) financiën. Onze kennis hebben we niet alleen opgedaan vanuit ervaring, maar natuurlijk ook uit boeken. Vandaag delen we onze top favorieten met je. Zodat je tussen de podcasts door, toch je leercurve door kunt zetten én goed met geld kunt worden!

De Goed met Geld Podcast

Leeslijst

Onderstaande links gaan allemaal naar Bol.com. Dankzij deze affiliate links support jij onze podcast, zonder dat het jou ook maar een cent extra kost. Thanks daarvoor!

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

2 reacties op “Goed met Geld 215: Een leeslijst”

 1. Marjolein schreef:

  Ramit Sethi’s boek
  I Will Teach You to be rich
  Gaat over je geldvisie

 2. Jack schreef:

  Hoi,
  het boek “De schitterende eenvoud van index beleggen” is inderdaad een aanrader, maar wel een tikkeltje verouderd. Ik weet dat ze bezig zijn met een nieuwe (ge-actualiseerde) versie, dus misschien nog even wachten met aanschaffen ?