Goed met Geld 214: Een hypotheek aanvragen

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 18/05/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Als je een huis koopt, komen de meeste mensen er niet onderuit en moet er een hypotheek aangevraagd worden. Er zijn maar weinig mensen die een nieuw huis cash af kunnen tikken. Dus die hypotheek is een onontkoombaar ding. Ondanks dat Arjan goed met geld is, moet hij er ook aan geloven. Hij heeft voor zijn nieuwe huis, voor de tweede keer in zijn leven een hypotheek aangevraagd. Een verbintenis van zo’n 30 jaar. Dat is dus geen beslissing die je terloops even neemt. Daar gaat onderzoek aan vooraf en is het verstandig om je door een financiĆ«le adviseur te laten adviseren. Arjan neemt je mee langs de aanbetaling in de vorm van een bankgarantie tot de laatste rekeningen die betaald moeten worden rondom de transactie. Zeker de moeite waard, want in het onderwijs ga je dit helaas niet leren.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.