Goed met Geld 216: Je eigen huis verkopen

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 15/06/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Zoals de meeste van jullie weten, heeft Arjan een nieuw huis gekocht. Om niet met dubbele maandlasten opgezadeld te worden, moest hij zijn appartement verkopen. In deze aflevering legt hij uit hoe hij dat heeft aangepakt. Met slimme tips wat betreft het vinden van een makelaar, timing van de verkoop en hoe je je huis opgeruimd kunt presenteren. Zeker de moeite waard als jij in de toekomst nog eens een huis moet verkopen.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Eén reactie op “Goed met Geld 216: Je eigen huis verkopen”

  1. Onze5MinutesOfFame;) schreef:

    Tikkeltje laat antwoord, maar erg grappig om het verhaal vanaf de andere kant te horen! We vonden het tof jou en je vriendin zo spontaan in het wild tegen te komen! Goede tips ook weer deze aflevering, gaan we zeker gebruiken in de rest van onze zoektocht.
    Groetjes van ons tweeën, de kleine en de random mistery guest