Goed met Geld 229: Liquiditeit in privé en in een bedrijf

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 14/12/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Als het goed met je baan of bedrijf gaat komt er geld binnen als water. Tenminste dat gunnen wij onze luisteraars allemaal. Helaas loopt het vaak ook weer bijna net zo snel weg. Of in sommige gevallen zelfs sneller. Daarom is het goed om de juiste hoeveelheid cash geld achter de hand te hebben. Of in ieder geval, geld waar je direct over kunt beschikken, dus bijvoorbeeld op een betaalrekening of op een spaarrekening waar je het gemakkelijk vanaf kunt halen. Deze aflevering staan we stil bij liquiditeit. De eb en flow van je beschikbare geld. Zowel in de (veranderende) privé situatie als voor een onderneming. Zeker het luisteren waard.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.