Goed met Geld 232: Voorlopig de laatste

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 25/01/2024

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Aan al het goeds, komt een eind. Bas en Arjan zijn goed op weg naar een waardevolle toekomst. Doel van deze podcast is het bereiken van Nederlanders en hen helpen goed met geld te worden. Maar na precies 5 jaar gaan we een pauze zetten op het maken van nieuwe afleveringen. Er zit veel kennis verborgen in de 200+ afleveringen die we samen hebben gemaakt. Dat zal gewoon beschikbaar blijven, maar kijkende naar onze meest schaarse resource, onze tijd, hebben we ervoor gekozen om voorlopig geen nieuwe afleveringen op te nemen. Deze uit de hand gelopen hobby, kost veel tijd, maar leverde gelukkig ook wat op. Benieuwd wat ons uur tarief uiteindelijk is geweest? Luister dan deze afleveringen, die nog een kleine verrassing heeft helemaal aan het einde van de opname. Veel luister plezier.

De Goed met Geld Podcast

Bedankt voor het luisteren, laat ons even weten dat je de laatste aflevering hebt geluisterd, door hier of op YouTube een berichtje achter te laten én onze podcast een goede rating te geven.

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.