Goed met Geld 231: Nieuwe pensioenregels

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 11/01/2024

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

In 2023 is de nieuwe pensioenwet ingegaan. Dikke kans dat je er niet zoveel van hebt meegekregen, maar er zijn best wat dingen veranderd. Zo is er bijvoorbeeld veel meer ruimte gekomen om extra geld in te leggen voor je pensioen. Dat kan heel aantrekkelijk zijn, zeker wanneer je al zoveel vermogen hebt opgebouwd dat je vermogensrendementsheffing moet betalen. In deze aflevering hoor je welke afwegingen Arjan en Bas maken om wel of niet extra in te leggen voor hun pensioen. Mooie inzichten waarmee je ervoor kunt zorgen dat jouw pensioen dit jaar optimaal gevuld wordt. De shownotes zijn te vinden op https://goedmetgeldpodcast.nl/231

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.