Goed met Geld 230: Studielening gebruiken voor een huis

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 28/12/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

De meeste mensen gebruiken hun studiefinanciering voor het bekostigen van hun leven tijdens hun studie. Maar Nick niet… Hij heeft er samen met zijn vriendin een appartement van gekocht. Dit geweldige verhaal moet je echt horen. De stalen discipline die hij heeft opgebracht om niet aan die enorme spaarpot van meer dan 60 duizend euro te komen en Ome DUO daarmee effectief om te toveren tot een hypotheek verstrekker. Klinkt heel aanlokkelijk, dus zeker het luisteren waard als je net aan je studie begint!

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.