Goed met Geld 221: Besparen op klussen en verhuizen

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 24/08/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Een huis kopen is al duur genoeg, toch komt er nog véél meer bij kijken. Ook, of misschien wel juist nadat je het huis gekocht hebt. Bijna altijd zul je wel iets willen veranderen, moet er wat gemaakt worden en er moet sowieso verhuist worden. Zoals jullie weten heeft Arjan net een huis gekocht en in deze aflevering deelt hij zijn tips en tricks om met een klein budget toch al die klusjes gedaan te krijgen. Ook hoort hij graag welke tips jullie nog hebben, dus laat ze zeker achter bij ons. De shownotes zijn te vinden op https://goedmetgeldpodcast.nl/221

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Eén reactie op “Goed met Geld 221: Besparen op klussen en verhuizen”

  1. Bert schreef:

    Leuke aflevering van de podcast.

    Mocht je van plan zijn te gaan boren om dingen op te hangen etc., vergeet dan geen leidingzoeker te gebruiken. Kan reparatiewerk en ongemak schelen. En ook dat geeft je weer een beter beeld van je nieuwe huis. Succes met de klusjes en verhuizen!