Goed met Geld 219: Langs de notaris

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 27/07/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

De huishoudens van tegenwoordig zijn een stuk meer divers dan vroeger. Tegenwoordig kunnen er behoorlijk complexe situaties ontstaan en die zijn lang niet altijd afgedekt in de wetten van ons land. Soms kunnen die wetten zelfs ongewenste effecten hebben, als de situatie echt complex is. Daarom is het heel goed om in goede tijdens samen te bekijken welke afspraken je wil maken en hoe er met eventuele erfenissen omgegaan moet worden. Geen leuk onderwerp, maar wel echt de moeite waard, ook als je zeker wil weten dat degenen die jij liefhebt, goed achterblijven mocht jou onverhoopt toch iets overkomen. Daarvoor zul je toch langs de notaris moeten. Op die manier leg je alle afspraken goed vast en zouden er geen onaangename verrassingen uit de hoge hoed moeten komen. Arjan heeft een rondje offertes gedaan om te kijken hoe hij zijn samenlevingscontract én testament goed geregeld kan hebben.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.