Goed met Geld 212: Een huis kopen

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 20/04/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Lifestyle inflation… Zelfs Arjan is hier vatbaar voor. Hij en zijn vriendin wonen in een prima appartement, maar er begon wel al een beetje wat te kriebelen. De upgrade naar een huisje was toch wel aan het knagen. Dus goed met geld als Arjan is, doet hij ook dit bewust en is hij aan het plannen geslagen. Er was geen noodzaak om snel groter te gaan wonen, maar zeker bij zo’n grote aankoop is het goed om daar ruim de tijd voor te nemen. En nu is het dan zover, ze hebben samen een nieuw huis gekocht! Ook Bas staat even stil hoe hij zijn huidige huis heeft gekocht een paar jaar terug. En zeker als ondernemer had dat toch wat meer voeten in aarde, dan Arjan die simpelweg zijn salaris vanuit loondienst door kon geven. Benieuwd naar hun ervaringen en het proces tijdens het kopen van een huis, luister dan naar deze aflevering.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.