Goed met Geld 222: Wat mag een hobby kosten?

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 07/09/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Iedereen heeft eigenlijk wel iets wat een hobby is. Sommige hobbies kosten bijna niet, en bij anderen moet je toch echt wel heel diep in de buidel tasten. Arjan en Bas geven een inkijkje in hun hobbies. En wij zouden de Goed met Geld podcast niet zijn, als we niet ook de financiƫle kant van de hobbies zouden belichten. Dus benieuwd wat de gemiddelde Nederlander aan hobbies uitgeeft, of hoe Arjan ervoor zorgt dat hij de jaarcontributie altijd netjes kan betalen? Dan is deze aflevering voor jou.

De Goed met Geld Podcast

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

2 reacties op “Goed met Geld 222: Wat mag een hobby kosten?”

  1. Yousuf schreef:

    Mijn hobby kan wel tussen de 2000 – 3000 euro per jaar kosten. Vrij prijzig.

  2. Dionne schreef:

    Interessante en leuke podcast. Het is inderdaad per persoonlijk afhankelijk. Zelf vind ik het leuk om hard te lopen, kost relatief weinig geld. Maar affiliate websites bouwen kost meer tijd en geld en kan je ook meer opleveren in the end.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.