Goed met Geld 211: Economische onzekerheid voor ondernemers

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 06/04/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

De corona crisis was voor niemand een hele leuke tijd. Uiteraard is het niet fijn om verplicht binnen te moeten blijven en een risico op ontslag voelt ook niet lekker. Maar voor ondernemers was het ook geen pretje. Iedereen zat in onzekerheid, ook de ondernemers. Mensen die net hun eigen bedrijf waren begonnen of die net hun eerste werknemer hadden aangenomen. Klanten die wegvallen, lonen die eigenlijk omhoog moeten en alle uitdagingen die nog meer om de hoek kwamen kijken. In deze aflevering neemt Bas je mee hoe zijn bedrijf de crisis heeft ervaren, hoe hij nu in de wedstrijd zit en wat de huidige inflatie angst met zijn aannamebeleid doet. Een hele interessante aflevering en zeker het luisteren waard.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.