Goed met Geld #008 “Minimalisme”

by Arjan | Last Updated: 22/03/2019

Het onderwerp vandaag in de podcast is minimalisme en zuinigheid. Na een extreem voorbeeld van de perfecte (gierige) minimalist, kijken we vooral even verder. Hoe zien wij minimalisme en hoe zien wij zuinigheid. Waar houden wij nu echt rekening mee en hoe creƫren we voor ons de goede balans tussen zuinigheid en gierig zijn.

De Goed met Geld Podcast

Bewust

Onze zuinigheid en minimalisme is niet extreem. Zeker niet! Wij gaan eerder heel bewust om met de middelen die we hebben. Dat is niet van de een op de andere dag gegaan, maar langzaamaan steeds een klein beetje gegroeid. Zo zijn we bewust zuinig. In de podcast van vandaag gaan we in op de vragen: “Op welke manier zijn we zuinig” en “Waar heb je dan niet op bespaard?”

Minimalist op de schaal van 10

Hoe minimalistisch ben jij op de schaal van 10? Ook wij gaan deze vraag vandaag beantwoorden. Want wat ons betreft zit er een groot verschil tussen bewust met je geld omgaan, minimalisme en gierigheid. Hoe minimalistisch beschouw jij jezelf?

Linkjes

Er zijn genoeg manieren genoemd om geld te besparen en minimalistisch en zuiniger te leven. Hieronder staan de links naar de genoemde voorbeelden:
Betaal naar meer parkeerkosten door een straat verderop te parkeren
Leven in een tinyhouse, waarom niet?
Minder uitgeven? Luister nog eens naar aflevering #004

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.