Goed met Geld #009 “Leermomenten”

Geschreven door Arjan | Laatste aanpassing: 29/03/2019

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

De een-na-laatste aflevering van seizoen 1. Aflevering 9. Vandaag gaan we, na een paar maanden podcasten, een paar jaar bloggen en vele jaren kennis en ervaring met financiën, onze leermomenten delen. Wat ging er in de afgelopen periode nou goed, wat ging er minder goed en wat zouden we de volgende keer anders doen. Vele jaren van ervaring die jij in de 15 minuten durende aflevering te horen krijgt. Enjoy!

De Goed met Geld Podcast

Begin

Begin! Het klinkt zo simpel, maar daar komt het wel op neer. Wil jij goed met geld worden, dan is het gewoon noodzaak om ergens te beginnen met een administratie. Arjan heeft zijn eigen administratie opgezet. Dit template voor financiën vind je hier.
Bas maakt gebruik van YNAB. Een uitleg over YNAB vind je hier.

Verandering is mogelijk

Wordt niet uit het veld geslagen als er iets veranderd. Een generaal zei ooit: “Het strijdplan kan de prullenbak in zodra het eerste schot is gelost”. Wat kan er allemaal veranderen? Alles! Wij staan open voor die verandering. Arjan zijn blog was nooit als blog bedoeld. In de podcast hoor je hoe wij omgaan met veranderingen en hoe wij voorkomen dat je doorslaat in de plannen.

Leer van anderen

Wij geven in deze podcast de nodige ‘lessen’ waar je wat van kan leren. Probeer ze mee te nemen en leer ervan. Maar leer niet alleen van ons. Er zijn zoveel blogs, podcasts en noem maar op! Ook wij leren nog dagelijks van alle verschillende informatiebronnen. Heb jij dus bijvoorbeeld een tip voor ons? Laat hem zeker even weten. Mail naar gmg@goedmetgeldpodcast.nl.

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.