Goed met Geld 217: Jeroen Broekema

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 29/06/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Nadat Bas en Arjan te gast zijn geweest in zijn podcast, kon Jeroen Broekema natuurlijk niet achterblijven en ook bij ons te gast zijn voor een interview. Een interview waarin we diepgaande vragen stelden, die Jeroen daadwerkelijk energie gaven tijdens het interview. Hij vertelt openhartig over zijn internationale ervaringen, over hoe hij bij de politie in Scheveningen belandde en welke invloed dat op zijn wereldbeeld had. Aan het begin van zijn carrière moest zijn hoofd boven water als vestigingsmanager, maar uiteindelijk heeft hij een start-up tak in Nederland opgebouwd en ondertussen is zijn Leaders in Finance podcast uitgegroeid tot een geweldig inspirerende podcast. Daarin stimuleert hij de dialoog in de financiële sector. Een doel wat wij als Goed met Geld enkel kunnen onderstrepen.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.