Goed met Geld 134: Robin van De Spaarpodcast

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 20/08/2021

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Wist jij dat je waarschijnlijk nog jaarruimte hebt en dus een pensioengat? Wist jij dat je het terugbetalen van je studieschuld 5 jaar kunt pauzeren? Robin van De Spaarpodcast heeft als doel deze inzichten te delen met zo veel mogelijk mensen. Wat drijft hem, wat wil hij bereiken en welke side hustle gaat hij binnenkort starten? Je hoort het allemaal in deze aflevering.

De Goed met Geld Podcast

Schoppen tegen heilige huisjes

Robin ergerde zich dood aan de onduidelijke, onleesbare en soms zelfs onjuiste informatie bronnen die hij tegen kwam toen hij zelf goed met geld wilde worden. Dat dreef hem om zichzelf als doel te stellen om deze informatie simpel, leuk en toegankelijk te maken op een zo eerlijk mogelijke manier. Hij wil daarmee het financiële bewustzijn vergroten en steeds meer mensen te inspireren om zelf hun financiën op orde te brengen. Het liefst met een dikke glimlach!

De Spaarpodcast

Waarom naast een vaste baan ook nog een podcast beginnen? Robin maakt zijn doel waar waarbij hij moeilijke informatie heel open en begrijpelijk in blogs zette. Daar ging veel tijd in zitten, maar die blogs werden niet gevonden door de mensen die die informatie wel nodig hebben. Dus begon hij De Spaarpodcast. Want iedereen kan wel wat tijd vrij maken om een podcast te luisteren. Daarbij blijft Robin zo authentiek mogelijk.

Neem zeker een kijkje op de website of luister naar een paar van zijn afleveringen: https://despaarpodcast.nl/

Birds of a feather flock together

De energie van mensen die iets willen bereiken, die naast hun baan tijd en energie steken in de doelen die zij willen bereiken. Daar gaat Robin goed op. Daar krijgt hij energie van! Daarom bouwt hij nu aan een nieuwe communicty op de Hustle Hut. Hij wil mensen helpen om hun idee verder uit te bouwen tot de business die het zou kunnen worden. Daar zijn ook mooie downloads die je kunnen helpen om jouw side hustle idee te krijgen of verder uit te werken.

De Goed met Geld vragen:

Natuurlijk hebben wij ook in deze afleveringen de Goed met Geld Vragen aan Robin gesteld. In de podcast geeft hij antwoord op de volgende vragen:

1. Wat is jouw grootste financiële blunder?
2. Wat had je vijf jaar eerder al willen hebben of kunnen?
3. Waar zie je jezelf over vijf jaar staan?
4. Welke bron zou onze luisteraar moeten kennen?
5. Wat is het advies van Robin voor jou aan millennials om ook goed met geld te worden?

Referenties

Een cadeautje van de overheid: https://despaarpodcast.nl/aflosvrije-periode-duo/
Cursus je jaarruimte berekenen: https://despaarpodcast.nl/jaarruimte-berekenen-cursus/
De nieuwe Hustle Hut: https://www.hustlehut.nl/community/

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.