Goed met Geld #011 “Arjan”

Geschreven door Arjan | Laatste aanpassing: 12/04/2019

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Na het succes van het eerste seizoen was de keuze niet heel moeilijk om verder te gaan met die podcast. We zijn vele ervaringen rijker, hebben andere software en materialen om de podcast op te nemen en hebben vele ideeën om te publiceren in deze podcast. Maar, omdat jullie natuurlijk wel naar ons zullen moeten luisteren, is het misschien ook wel eens fijn om te weten wie er achter die microfoon zit. Vandaag dus een interview met Arjan: Hoe is hij gekomen tot waar hij nu is.

De Goed met Geld Podcast

De achtergrond van Arjan

In de podcast hoor je sinds wanneer Arjan al bezig is met geld en zijn financiën. Hoe komt het nou dat hij zo bewust bezig is met zijn geld en hoe heeft zich dat ontwikkeld. Vandaag gaan we in de podcast echt diep in hoe dat allemaal is ontstaan.

Expertises en ontwikkelpunten

Bas en Arjan zijn de Goed met Geld Podcast natuurlijk niet zomaar begonnen. Nee, wij willen juist een breder publiek bereiken en hen ook actief na laten denken over geld en hoe zij beter kunnen worden met geld. Maar ook voor ons is die ontwikkeling nog niet klaar. Want hoewel Arjan expert is in crowdfunding, kan hij nog heel veel leren op bijvoorbeeld de beurs. In de podcast van vandaag komen nog een aantal andere onderwerpen aan bod. Welke kennis is er al en welke kennis moet er nog komen.

De linkjes

Vandaag noemen we in de podcast verschillende termen en linkjes. Wil je daar meer over weten, volg dan vooral onderstaande links:
Adine van Lekker leven met Minder heeft er wel eens een goede blog over geschreven. Wat is nu het verschil tussen FIRE en HOT en welke varianten zijn er nog meer.
Hier lees je het nieuwsbericht waar Arjan een aantal jaren geleden is ingetrapt. Zijn grootste financiële blunder.
In de podcast hebben we het over de gelukscurve in combinatie met de hoeveelheid geld die je hebt. Hier vind je het artikel daarover.
De tip die Arjan geeft is om vooral eens naar bronnen te kijken die niet uit Nederland komen. Er zitten zoveel leuke tussen. Eén van de podcasts die hij luistert is ChooseFI.
Tot zover alles over Arjan. Weten waar het ooit allemaal begon? Hij schreef er zelf over op zijn blog.

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.