Goed met Geld #001 “Financieel Onafhankelijk”

Geschreven door Arjan | Laatste aanpassing: 01/02/2019

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Met 3,5 jaar aan blogervaring zijn we aan een nieuwe uitdaging begonnen: De Goed met Geld Podcast. Op de plank liggen voor jou tien afleveringen waarin wij jou meenemen in onze kennis en ervaring hoe je goed met geld om kan gaan. Vandaag gaan we dieper in over het concept financiƫle onafhankelijkheid.

De podcast

Keuzes maken

In onze weg naar financiele onafhankelijkheid willen we graag keuzes kunnen blijven maken. In de podcast hebben we het over onze AOW leeftijd. Tot wanneer moet jij werken?
Wij hebben natuurlijk al eens een blog over die AOW geschreven. Bas legt hier uit
hoe de AOW in elkaar steekt
. Wat het dan oplevert? Arjan blogt hier wat het de overheid oplevert als wij langer doorwerken.

Andere principes die we in deze podcast hebben benoemd zijn het “pay yourself first” principe en het potjes systeem. Twee manieren om om te gaan met jou geld, zodra het op jouw rekening binnenkomt.

Waar vind je ons nog meer?

Naast deze podcast kan je ons op nog meer plaatsen vinden. Bas vind je op FireTheBoss.eu en Arjan is te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Via deze kanalen publiceren wij meerdere malen per week een blog.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.