Goed met Geld #000 “Terugblikken”

Geschreven door Arjan | Laatste aanpassing: 28/01/2019

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

“Drie, twee, één en we zijn live! Welkom bij de Goed met Geld Podcast…”
Zo begonnen wij elke opname van de Goed met Geld Podcast. In de afgelopen maanden hebben wij voor jou 10 afleveringen opgenomen hoe je goed met geld kan zijn. Vandaag beginnen we met aflevering 0. Een terugblik op de komende tien afleveringen.

De aflevering

In deze aflevering

Vandaag kijken wij terug op de afgelopen maanden. Hoe is de Goed met Geld Podcast tot stand gekomen en wat kan jij in de komende tien afleveringen verwachten.

Over de Goed met Geld Podcast

In mei 2018 hebben Bas en Arjan het idee gekregen om een podcast te starten. Bas blogt op FireTheBoss.eu en Arjan is de blogger achter StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Twee millenials die al jaren bezig zijn met hun financiën met als doel: Financieel onafhankelijk willen worden.

De Goed met Geld Podcast is speciaal opgezet om alle jaren aan ervaring met jou te delen. Ook al streef je misschien niet hetzelfde doel na als deze twee millenials, wij zijn er van overtuigd dat je zeker wat kan leren van onze podcast. Blijf ons dus vooral volgen op alle kanalen waar wij op actief zijn en wordt ook Goed met Geld.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

2 reacties op “Goed met Geld #000 “Terugblikken””

 1. Stefan schreef:

  Leuk initiatief zeg, ook omdat er in Nederland voor zover ik weet geen Nederlandse FIRE podcasts zijn.
  Lengte ook goed, 15 minuten is lekker makkelijk mee te pakken.

  Ben benieuwd naar de rest van de podcasts!

  • Bas schreef:

   Dankjewel Stefan! Ik hoop dat je de rest van de afleveringen ook tof vindt! Bedankt voor het luisteren!
   – Bas