Goed met Geld 228: Consumentisme

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 30/11/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Arjan heeft een documentaire gekeken die toch behoorlijk wat impact op hem had. In deze aflevering staan we stil bij wat er gebeurt met je retourzending. Het is niet mis hoeveel verspilling erbij komt kijken. Misschien niet wat direct een onderwerp voor onze podcast. Maar uiteindelijk is het makkelijkste besparen wanneer je zaken niet koopt. De grapjassen gaan deze aflevering helemaal los met té slechte dad jokes. Dus deze aflevering is zeker het beluisteren waard.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Eén reactie op “Goed met Geld 228: Consumentisme”

  1. Els schreef:

    Hartelijk dank dat jullie dit onder de aandacht hebben gebracht! Deze vorm van consumentisme noem ik niets minder dan misdadig. Echt leuk dat jullie jullie “bekendheid” en platform hebben gebruikt om dit aan te kaarten. Bravo!