Goed met Geld 227: Verhuurstrategie, aflossen, belasting en toekomst

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 16/11/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Trouwe luisteraars weten dat één van de huur appartementen in één van de grote steden van Bas is. En waar overal op TikTok, YouTube en Instagram geadverteerd wordt dat je alleen maar rijk kunt worden door in vastgoed te investeren. Is het lang niet zo makkelijk als dat ze daar doen lijken. Deze aflevering duiken we in de verhuurstrategie van Bas. Welke overwegingen neemt hij mee en welke impact hebben de aankomende wijzigingen op het belastingstelsel en de huurregulering? Die knagen allemaal aan de cashflow van je verhuurde woning. Zeker de moeite waard als je een neiging hebt richting vastgoed.

De Goed met Geld Podcast

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.