Goed met Geld 202: Opgelicht!

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 08/12/2022

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Het zal je maar gebeuren, je krijgt een email dat er 10 miljoen op je ligt te wachten. Het enige wat nog moet gebeuren is dat je de transactie kosten even voorschiet. Deze Nigeriaanse prinsen zijn overduidelijke oplichting, maar de oplichters worden steeds beter in het verbergen van de oplichting. Zo kreeg ook de moeder van Arjan te maken met een overtuigende medewerker van de fraudedesk. In deze aflevering staan Bas en Arjan stil bij verschillende soorten oplichting, hoe je oplichters herkent en dus hoe je voorkomt dat jij een slachtoffer wordt.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Eén reactie op “Goed met Geld 202: Opgelicht!”

  1. Noah schreef:

    Heel erg leerzaam Fijn!!!!!!!