Goed met Geld 224: Dividend voor ondernemers

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 05/10/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Nou luisteraars, dit is hem hoor. Dé aflevering waarbij we continue moesten aangeven dat je toch echt met je eigen financiële adviseur en accounts moet praten. Want deze aflevering hebben we het over vanuit je BV dividend naar jezelf uit betalen. Als je dacht dat dat makkelijker was dan salaris betalen of dat je altijd goedkoper uit bent qua belastingen, dan is dit een hele goede aflevering om er met je aandacht bij te zijn. Bart geeft zijn ervaringen prijs en daar kun jij dan weer mooi van leren.

De Goed met Geld Podcast

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.