Goed met Geld 205: Geld generaties

Geschreven door Mark | Laatste aanpassing: 12/01/2023

Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies.

Vroeger was alles beter, tenminste dat wordt vaak gezegd. Heel lang is die uitspraak niet waar geweest. Feitelijk gezien is er minder armoede, meer welvaart en betere educatie in de wereld. Toch lijkt het er op dat als je over geld praat, de nieuwe generatie niet meer beter af is als de vorigen… Dan zou het voor het eerst zijn dat het vroeger, wat geld betreft, toch echt beter was. In deze aflevering staan Bas en Arjan stil bij de geldgeneraties die zij in ieder geval kennen. Van loonzakje via Giro check naar creditcard. De ontwikkelingen zijn snel gegaan en elke generatie heeft wel een gedrag bepalende crisis meegemaakt. Genoeg om het eens over geld generaties te hebben dus.

De Goed met Geld Podcast

Referenties

Waar vind je ons nog meer?

Arjan is behalve als co-host ook te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Bas blogt niet meer.


Deze post bevat mogelijk affiliatelinks. Dat zijn links naar partners van onze podcast. Als je via onze link klant wordt bij een van onze partners ontvangen wij daar mogelijk een kleine vergoeding voor. Dit is altijd zonder kosten voor jou, en het helpt ons om de podcast te blijven produceren.

Niks op deze website kan worden gezien als financieel- of beleggingsadvies. Je dient altijd je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Goed met Geld Podcast en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, financieel of anders, die jij leidt door keuzes die je maakt. Alle content die wij bieden (zowel op de podcast als in deze blogposts) geldt als beschrijving van onze ervaringen, niet als advies.

Reacties zijn gesloten.