Goed met Geld #037: “Financieel vangnet”

Heb jij een financieel vangnet? Een buffer die ervoor zorgt dat, als het financieel tegenzit, je ergens op terug kan vallen. Waarom zou je een buffer opbouwen. Welke verzekering bouw jij voor jezelf? Is de AOW als vangnet voor jou genoeg, of heb je een aanvullend pensioen nodig? Welke zekerheden heb je op dit moment of zou je graag willen hebben? En hoe ziet jouw ideale buffer eruit? In deze aflevering praten we over de verschillende mogelijkheden en vooral de vraag: Waar begin je?

De Goed met Geld Podcast

Financiële zekerheid

Vandaag hebben we het in de podcast over financiële zekerheid. Een vangnet voor als het misgaat. Welke zekerheden zijn er allemaal? Welke bouw je voor jezelf in? Hoe start je met het opbouwen van zo’n vangnet. En welke aspecten in jouw financiën zie je allemaal als zekerheid. Is dat alleen maar spaargeld, of is jouw baan of investering ook een zekerheid? Allerlei vragen die we in de podcast vandaag zullen behandelen.

Waar vind je ons nog meer?

Naast deze podcast kan je ons op nog meer plaatsen vinden. Bas vind je op FireTheBoss.eu en Arjan is te vinden op StoppenVoorMijnVijftigste.nl. Via deze kanalen publiceren wij meerdere malen per week een blog.

Hoe ziet jouw ideale vangnet eruit en wat heb je op dit moment al als zekerheden bij financiële tegenslagen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.